معرفی رشته
کارآیی سازمانها از طریق بهبود محصولات و خدمات، اصلاح فرآیندها، گسترش مدیریت در اثر افزایش کارآیی فرهیختگان، به صورت علمی و تجربی در اثر پیشرفتهای تکنولوژی اطلاعات به سرعت در حال تحول است.
هدف از مدیریت فناوری اطلاعات آموزش نیروی انسانی متخصص کارخانهها، مؤسسهها و شرکتهای دولتی و خصوصی است. در جهت آموزش متخصصینی که در زمینههای مربوط به فنآوری اطلاعات و مدیریت کیفیت، بتوانند در جهت تأکید نیازهای امروز و فردای مدیریت در جامعه فعالیت کنند.
آینده شغلی مدیریت فناوری اطلاعات
در رشته ی مدیریت فناوری اطلاعات فارغ التحصیلان پس از ورود به بازار کار قادر به درک تحولات سازمانی، به ویژه در سطوح برنامه ریزی و سیاست گذاری ها و شناخت بهتر عوامل مرتبط با زمینه های رقابت در محیط کسب و کار کنونی و در نهایت تقویت قابلیت های تحلیل و تصمیم گیری می باشند.
دانش آموختگان این رشته قادر خواهند بود جنبه های بحرانی فعالیت ها را شناسایی نموده و در جهت پیاده سازی استراتژی های متاثر از آن فعالیت نمایند. شرایط کنونی کشورمان ایران آمادگی کامل برای به کار گیری فارغ التحصیلان در همه ی بخش های خصوصی و دولتی را دارد هر چند افراد توانمند و با مهارت در الویت به کارگیری و از شرایط مطلوب تر کاری برخوردارند.
.
گرایش های مدیریت فناوری اطلاعات
- گرایش سیستمهای اطلاعاتی پیشرفته
- گرایش کسب و کار الکترونیک
- گرایش مدیریت دانش
- گرایش مدیریت منابع اطلاعاتی
دروس ترم یک کارشناسی ارشد
- مبانی و زیر ساخت فناوری اطلاعات (۲ واحد)
- مبانی مدیریت دانش (۲ واحد)
- سیستم های مدیریت بانک های اطلاعاتی (۲ واحد)
- مدیریت پروژه های فناوری اطلاعات (۲ واحد)